Ons® van Nedap

De integrale software-suite voor de zorg

Kies voor Ons® van Nedap en houd meer tijd over voor de zorg

Zet de software van AFAS in voor de totaalautomatisering
van jouw bedrijfsprocessen

Ons® is een softwareplatform dat is ontwikkeld door Nedap Healthcare. Het platform biedt een breed scala aan functionaliteiten die zorgverleners ondersteunen bij het leveren van kwalitatieve zorg en het optimaliseren van werkprocessen. Adcase, één van de oprichters van KWEEKERS Care, is businesspartner van Nedap. Wij helpen bij het implementeren en het (functioneel) beheer van de software voor jouw zorgorganisatie. Wij richten de software optimaal in, zodat administratieve taken vereenvoudigd worden en er meer tijd overblijft voor het leveren van zorg.

Integrale software-suite
Efficiëntie en tijdsbesparing
Verbeterde zorgkwaliteit
Beter communicatie en samenwerking
Flexibel en schaalbaar
Real-time inzicht en monitoring
Administratieve processen in één software suite

Efficiënter werken begint
met een goed werkend ECD

Ben jij veel tijd kwijt aan administratieve handelingen, zoals zorgregistratie, planning en rapportage? Of is het soms lastig om de communicatie met jouw collega’s en familieleden van de cliënt de stroomlijnen? Met de software suite van Ons® verminder je de hoeveelheid administratieve handelingen en beschikt iedereen over dezelfde informatie. Het elektronisch cliëntendossier (ECD) zorgt ervoor dat je digitaal kunt werken en dat alle relevante informatie over cliënten op één centrale plek opgeslagen en geraadpleegd kan worden. Daarnaast bieden de verschillende modules veel mogelijkheden, waardoor onder andere het registreren van zorg, plannen en roosteren van medewerkers, de berichtenuitwisseling en kwaliteitsmonitoring zijn geborgd. Zo houd je meer tijd over en kan jij je focussen op het leveren van goede zorg.

Nog meer weten over de mogelijkheden van Ons®?

Neem contact met ons op!

Werkprocessen optimaliseren in de zorgorganisatie

Ons® software suite

De software suite van Ons® bestaat uit verschillende modules en functionaliteiten die samen een uitgebreid platform vormen voor zorgorganisaties. De specifieke samenstelling kan variëren afhankelijk van de behoeften en wensen van de organisatie. Over het algemeen bevat Ons® de volgende componenten:

ECD

Het ECD biedt een centrale plaats voor het vastleggen en raadplegen van cliëntgegevens

Zorgregistratie
en planning

Registreren en plannen van zorgtaken en activiteiten

Communicatie en samenwerking

Verbeter communicatie en samenwerking met tools en functionaliteiten

Kwaliteitsmonitoring en rapportage

Inzicht in de
zorgprestaties

Optionele modules

Bijv: planning medewerkers, financiële administratie en integratie met andere systemen

Meer dan 1.500 zorgorganisaties gingen je al voor

Aan de slag
met Ons®

Meer dan 1.500 zorgorganisaties in Nederland maken al gebruik van Ons® van Nedap. Wil je starten met de software, overstappen naar Ons® of heb je ondersteuning nodig bij het (functioneel) beheer? We helpen je graag! Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je inspireren

Of je nu op zoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.