Zorgprocessen optimaliseren

Zorg met koppelingen voor interoperabiliteit

Zorg met koppelingen voor interoperabiliteit

Home » Onze diensten » Koppelingen
Werk aan interoperabliteit

Systeemintegratie en communicatie

In de dynamische wereld van zorg en welzijn draait alles om snelle communicatie en efficiënte processen. Veel zorgorganisaties maken hierbij gebruik van bijvoorbeeld de CRM module van AFAS Profit voor het beheer van debiteuren en crediteuren en Ons® van Nedap Healthcare als ECD voor cliëntadministratie en onderlinge communicatie binnen teams.

In de ideale wereld kunnen deze kernsystemen als AFAS en Nedap Ons® met elkaar integreren en communiceren. We spreken dan over interoperabiliteit. En dat is te realiseren! KWEEKERS Care zet hiervoor koppelingen in door middel van de U-Turn. Met de inzet van RPA’s (Robotic Process Automators) verminder je als zorgprofessional dubbele administratie, waardoor jij meer tijd overhoudt voor waar het écht om draait: kwalitatieve zorg leveren en persoonlijke aandacht voor de cliënt.

Efficiëntie in de zorg

Standaard koppelingen

Kiezen voor KWEEKERS Care betekent kiezen voor expertise en efficiëntie in de zorg. Wij maken specifieke koppelingen tussen AFAS, Exact, NMBRS en Nedap Ons®. Met de koppelingen HRM, Debiteuren en Financiële Mutaties versnel je processen en verminder je de regeldruk voor zorgprofessionals. Maak je als zorgorganisatie gebruik van deze koppelingen, dan hoeven jouw medewerkers van de zorgadministratie de medewerkergegevens enkel bij te houden in jouw bedrijfssoftware systeem en de cliënten in Ons®.

De werking kort uitgelegd:

  • HRM (van AFAS of NMBRS naar Ons®): deze koppeling zorgt voor een gestroomlijnde uitwisseling van personeelsinformatie, waardoor dubbele administratieve taken verminderen. Start er een nieuwe medewerker? Of is er een wijziging in de personeelsgegevens door bijvoorbeeld een verhuizing? Via de koppeling wordt deze informatie automatisch gesynchroniseerd in Nedap Ons®.
  • Debiteuren (van Ons® naar AFAS of Exact) : met deze koppeling stroomlijn je het facturatieproces. In Nedap Ons® voer je de cliënt- / zorgadministratie uit. Deze gegevens moeten vervolgens ook in AFAS of Exact doorgevoerd worden voor het debiteurenproces. Door de koppeling worden de debiteuren aangemaakt als verkooprelatie in AFAS of Exact. Hierdoor zijn alle gegevens accuraat en geborgd in beide systemen.
  • Financiële Mutaties (van Ons® naar AFAS) : deze koppeling werkt bovenop de koppeling Debiteuren. Facturen in Ons® worden gesynchroniseert naar AFAS. Vervolgens worden de financiële mutaties gegenereerd. Handmatig exporteren, bewerken en importeren van data is niet meer nodig.

Wil je meer weten over deze integratie? Download dan de brochure!

Voordelen voor jouw zorgorganisatie

Waarom kiezen voor koppelingen van KWEEKERS Care?

Interoperabiliteit systemen

Koppelingen tussen jouw bedrijfssoftware en Ons® zorgen voor een naadloze integratie, efficiency en tijdwinst. Zo houd jij tijd over voor hetgeen waar het echt om draait: goede zorg voor de cliënt.

Kennis van de markt

Bij KWEEKERS Care combineren we technische expertise met kennis van de zorg- en welzijnsmarkt, zodat de oplossingen zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Efficiency

Kies voor KWEEKERS Care en laat de technische details aan ons over. Wij wijzen je de weg, adviseren en richten voor je in.

Brochure Zorgkoppelingen

Streef jij ook naar de doelstelling vanuit het IZA om in 2025 de administratieve last voor jouw zorgprofessional met 5% te verminderen? Bij een fulltime medewerker (40 uur) op de zorgadministratie komt dit neer op 2 uur minder administratie. Door de inzet van onze zorgkoppelingen elimineer je dubbel handmatig invoerwerk. Lees meer over de werking van de koppelingen in de brochure en reken zelf uit hoeveel tijd dit binnen jouw organisatie kan schelen!

ISO Gecertificeerd

Kwaliteitsborging & Gegevensbeveiliging

Als onderdeel van de KWEEKERS Groep tilt KWEEKERS Care de eigen interne processen naar een hoger niveau met het behalen van ISO certificaten voor kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. Dit geldt voor onze diensten, maar ook voor onze producten als de U-Turn.

ISO 9001:2015

Certificaat voor kwaliteitsmanagement

ISO 27001:2017

Certificaat voor kwaliteitsmanagement

Heb je andere vragen over onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laat je inspireren

Of je nu op zoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.