Onze diensten

Samen gaan we de uitdagingen
binnen de zorg aan

Samen gaan we de uitdagingen
binnen de zorg aan

Home » Onze diensten
Samen gaan we de uitdagingen binnen de zorg aan

De diensten van KWEEKERS Care

Als zorgorganisatie heb je te maken met verschillende uitdagingen op het gebied van IT en software. Uitdagingen die aanzienlijke invloed kunnen hebben op de werkzaamheden van jouw zorgprofessionals en de kwaliteit van zorg die ze kunnen bieden. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Interoperabiliteit: Veel zorg & welzijn organisaties gebruiken vaak verschillende IT-systemen en softwaretoepassingen. Denk aan zorginformatiesystemen (ZIS) en elektronische cliëntendossiers (ECD) voor primaire processen om zorggegevens bij te houden, besluitvorming te ondersteunen en zorgprocessen te optimaliseren. Voor de algemene bedrijfsvoering wordt vaak weer met aparte bedrijfssoftware of een ERP-systeem gewerkt. Deze moeten naadloos met elkaar kunnen communiceren om de uitwisseling van patiënt- en cliëntgegevens, zorgmedewerkers en informatie te vergemakkelijken. Gebrek hieraan zorgt voor inefficiëntie en verminderde zorgkwaliteit.

  • Kostenbeheer: Als zorgorganisatie is het de kunst om evenwicht te vinden tussen de behoefte aan geavanceerde IT-oplossingen en de kosten. De aanschaf, implementatie en onderhoud van IT-systemen en software vraagt vaak aanzienlijke financiële middelen.

  • Gegevensbeheer en privacy: Als zorgorganisatie behandel je gevoelige patiënt- en cliëntgegevens die strikt moeten worden beschermd volgens de wet- en regelgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het beveiligen en beheren van deze gegevens is van cruciaal belang om privacy- en beveiligingsrisico’s te minimaliseren.

Ontdek hoe KWEEKERS Care zorgorganisaties ondersteunt bij het bereiken van naadloze communicatie, efficiënte processen en het vrijmaken van kostbare tijd voor waar het echt om draait: de best mogelijke zorg en persoonlijke aandacht voor cliënten. Lees meer over onze innovatieve benaderingen, koppelingen en procesversnellers en vind de oplossing die bij jouw organisatie past.

Koppelingen

Integreer systemen met elkaar en automatiseer processen om af te komen van dubbele administratie.

U-Turn

Laat systemen met elkaar communiceren

Lees meer

Procesversnellers

Stroomlijn en versnel jouw interne processen en laat administratieve lasten verdampen.

Procesversnellers

Ontdek op welke processen jouw zorgmedewerkers tijd kunnen winnen.

Lees meer

Het verschil uitgelegd

Koppelingen en Procesversnellers

Koppelingen en procesversnellers zijn essentiële instrumenten in de zorgsector om snelle communicatie en geoptimaliseerde processen mogelijk te maken. Onder koppelingen verstaan we de integratie van verschillende softwaretoepassingen of systemen, zoals AFAS Profit en Nedap Ons®. Deze koppelingen maken communicatie en gegevensuitwisseling tussen systemen mogelijk. KWEEKERS Care zet hiervoor de U-Turn in, die data van het ene systeem naar het andere overbrengt en andersom. Hiermee zorgen we voor een naadloze integratie en goede communicatie tussen AFAS Profit en Nedap Ons®.

Procesversnellers zijn tools of methoden die zijn ontworpen om de efficiëntie van operationele processen te verbeteren. In de zorgsector helpen procesversnellers zorgprofessionals om tijdrovende administratieve taken te verminderen. Met name door het uitbannen van dubbel handmatig werk. Zo kan er meer tijd besteed worden aan directe zorgverlening en aandacht voor de cliënten. Dit bereiken we door automatisering en vereenvoudiging van processen. De motor achter deze procesversnellers is de U-Turn.

Waarom kiezen voor KWEEKERS Care?

Totaaloplossing

KWEEKERS Care biedt een totaaloplossing voor het terugbrengen van jouw administratieve lasten met koppelingen en procesversnellers tussen AFAS & Ons®. Hiermee worden primaire en secundaire processen beter op elkaar afgestemd.

Adviseur

Wij zijn jouw adviseur! We ondersteunen je door het combineren van onze technische expertise met kennis van de zorg- en welzijnsmarkt. We zijn jouw strategische sparringpartner, zodat de oplossingen zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Zorg voor zorg

KWEEKERS Care wil de ideale zorgwereld laten groeien! Dat doen we door samen jouw zorgorganisatie weer een stukje efficiënter te maken. Zodat we straks 1 miljard kopjes koffie hebben teruggebracht naar de zorg.

Deze organisaties gingen je voor:

Deze organisaties gingen je voor:

Lees meer over de oplossingen van KWEEKERS Care

Download onze brochure

De zorg weer laten zorgen, dat is het doel! Secundaire administratieve processen binnen zorgorganisaties automatiseren, zodat zorgprofessionals weer tijd hebben voor wat écht belangrijk is: aandacht voor de cliënt en de mens. Dit doen we met koppelingen en procesversnellers op basis van Nedap Ons® en de software van AFAS. Wil je meer weten over hoe we dit doen? Download dan onze brochure!

Laat je inspireren

Of je nu op zoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.