AFAS Software: wat is het?

Vereenvoudig je bedrijfsprocessen met één geïntegreerd systeem!

Optimaliseer en automatiseer al je bedrijfsprocessen
met de software van AFAS

Optimaliseer en automatiseer al je bedrijfsprocessen met de software van AFAS

Met AFAS software haal je een complete oplossing in huis om al je administratieve processen te automatiseren. Als AFAS implementatie partners staan we klaar om jouw organisatie te ondersteunen en te laten groeien. Door de software optimaal in te zetten, bespaar je tijd met eenvoudige workflows en
verbeter je de efficiëntie van jouw zorgorganisatie.

Compleet softwarepakket
Eenvoudige workflows voor tijdsbesparing
Gebruiksvriendelijk en intuïtief
Betrouwbaar en veilig
Flexibel en schaalbaar
Deskundige ondersteuning en opleiding
Vereenvoudig administratieve processen met één softwarepakket

Meer efficiëntie met een
krachtige ERP oplossing

Ervaar jij ook een administratieve rompslomp, waarbij veel te veel handelingen nodig zijn om je bedrijf draaiende te houden? Heb je genoeg van het ontbreken van uniforme informatie en data in verschillende softwaresystemen? Met de software van AFAS verminder je de administratieve last en zorg je ervoor dat iedereen toegang heeft tot dezelfde informatie. Onze super krachtige ERP-totaaloplossing neemt veel werk uit handen. Standaardiseer, digitaliseer en automatiseer al je administratieve processen in één geïntegreerd softwarepakket.

Dit betekent dat alle medewerkers binnen je organisatie efficiënter en effectiever kunnen werken. Je bespaart tijd en kunt je richten op de belangrijkste zaken binnen je bedrijf, terwijl de operatie soepel verloopt.

Ontdek de voordelen

Stroomlijn je
werkzaamheden

Laat handmatige handelingen achterwege en automatiseer je processen met Workflow Management. Bespaar tijd en voorkom fouten door snelle en eenvoudige automatisering. Met de CRM-workflows kun je bijvoorbeeld:

  • Nieuwe medewerkers automatisch verwelkomen via e-mails
  • Registraties van personen moeiteloos verwerken
  • Contactmomenten met medewerkers automatisch plannen.

De krachtige workflows zijn niet alleen bruikbaar voor CRM, maar ook voor HRM, Financieel, Ordermanagement en nog veel meer. Ervaar de efficiëntie van geautomatiseerde processen!

Breng al je processen onder in één bronsysteem

Alles in één software pakket

Het gebruik van één bronsysteem voor al je bedrijfsprocessen leidt tot hogere efficiëntie en kostenbesparing. Veel organisaties werken vaak met verschillende softwarepakketten voor elke afdeling en proces. Met de software van AFAS krijg je de perfecte oplossing om al deze processen te stroomlijnen en te centraliseren in één bronsysteem, waardoor het aantal verschillende systemen wordt verminderd. Ontdek de verschillende modules en klik hieronder op het onderdeel waar jij meer over wilt weten:

erp

ERP

Efficiëntere bedrijfsprocessen met de AFAS ERP module

CRM

Verbeter je klantrelaties met de AFAS CRM module

HRM & Payroll

Efficiënter personeelsbeheer met de AFAS HRM en Payroll module

Financieel

Optimaal financieel beheer met de AFAS Financieel module

Projecten

Effectiever projectmanagement met de AFAS Projecten module

Ordermanagement

Betere orderafhandeling met de AFAS Ordermanagement module

AFAS Software biedt een complete totaaloplossing voor de belangrijkste bedrijfsprocessen. Het is een cloud-oplossing met een standaard inrichting, gebaseerd op jarenlange ervaring van duizenden organisaties en miljoenen gebruikers in Nederland. Elk jaar wordt het systeem geüpdatet en verbeterd om aan jouw behoeften te voldoen. Ervaar de kracht van één geïntegreerd systeem en optimaliseer je bedrijfsvoering met AFAS Software!

Workflows: optimaliseer meer dan alleen taken en persoonsgegevens

Goed ingerichte workflows zorgen voor inzicht

De workflows binnen de software van AFAS bieden een gestructureerde en efficiënte automatisering van bedrijfsprocessen. Ze kunnen meer dan alleen het verwerken van taken en persoonsgegevens. De workflows zijn ook geschikt voor complexe trajecten, zoals het inkoopproces in zorginstellingen. Met AFAS leg je het volledige traject vast, van specificatie tot nazorg en evaluatie, alles geborgd in één systeem.

Bovendien kun je de software gebruiken voor het beheer van fysieke voorraad. Door slim gebruik te maken van workflows, worden producten automatisch bijbesteld zodra het minimumaantal wordt bereikt. Hiermee voorkom je dat medewerkers zonder voorraad komen te zitten en maak je het bijhouden van de voorraad efficiënter.

Met AFAS Software zorg je voor een gestroomlijnd proces van begin tot eind, en ben je altijd op de hoogte van de voortgang en verantwoordelijkheden.

300+ Zorgorganisaties vertrouwen al op AFAS Software

Aan de slag
met de software

Ontdek de mogelijkheden van AFAS Software voor jouw organisatie. Meer dan 300 zorgorganisaties in Nederland hebben de kracht van AFAS ervaren. Of je nu enkele bedrijfsprocessen wilt optimaliseren of kiest voor een totaaloplossing, het kan met verschillende abonnementsvormen die bij jouw behoeften passen. We begrijpen dat het kiezen van de juiste oplossing soms lastig kan zijn. Daarom staan we klaar om je te helpen. Onze experts brengen graag jouw wensen en behoeften in kaart, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw zorgorganisatie. Wil je weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Vul het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je inspireren

Of je nu op zoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.