Versnel processen in de zorg met KWEEKERS Care

Stroomlijn interne processen op basis van Nedap ONS® en AFAS

Stroomlijn interne processen

op basis van Nedap ONS® en AFAS.

Wat heeft het jou te bieden

Procesversnellers op basis van het elektronische cliëntdossier Nedap Ons® en AFAS

Als zorgprofessional wil je altijd zoveel mogelijk tijd besteden aan het helpen van de cliënt. Helaas kosten het invullen van formulieren, rapporten en andere administratieve taken ontzettend veel tijd. KWEEKERS Care biedt een totaaloplossing door procesversnellers op basis van het elektronische cliëntdossier (ECD) Nedap Ons® en AFAS. Dit doen wij door gebruik te maken van de U-Turn.

Voorbeelden in de praktijk

Een greep uit onze procesversnellers

Bij KWEEKERS Care begrijpen we de uitdagingen waarmee zorginstellingen dagelijks te maken hebben. Met onze procesversnellers nemen we deze uitdagingen weg door het werk eenvoudiger en efficiënter te maken. KWEEKERS Care maakt voor het vereenvoudigen van deze tijdrovende processen gebruik van de U-Turn. Zo kunnen processen versneld worden binnen Nedap Ons®, denk hierbij aan:

Doelen

Doelen standaard in evaluatierapportage terug laten komen

Locatietoekenning

Automatische locatietoekenning op basis van intake vragenlijst

Gegevens vullen

Automatisch medewerker gegevens vanuit AFAS vullen in Ons®

Cliënt ‘uit zorg’

Vertrek cliënt: automatische aanpassing status samenhangende onderdelen

Autorisatie beperken

Autorisatie op medewerker automatisch beperken indien geen contact met cliënt

Autorisatie doorzetten

Autorisatie doorzetten van AFAS naar Ons® op basis van locatiebereik of rooster

Locatietoekenning op basis van een antwoord uit een vragenlijst

In de cliëntadministratie wordt er een locatie toegekend voor elke cliënt welke in zorg komt. Hierbij wordt in de praktijk vaak gewerkt met wachtlijst- en of aanmeldlocaties voordat de zorg daadwerkelijk start. In de vragenlijst wordt aangegeven voor welke zorg iemand in aanmerking komt, de locatie toekenning wordt handmatig gedaan. Omdat dit een handmatige handeling is, wordt deze niet altijd uitgevoerd en is het foutgevoelig. Hierdoor heeft de medewerker niet altijd toegang tot de cliëntgegevens. Daarnaast is de cliëntadministratie hier onnodig tijd aan kwijt.

Hoe kan dit beter?
In Ons® wordt een element aan een vragenlijst toegevoegd. Vervolgens wordt de U-Turn ingezet, zodat er een automatische locatie toekenning plaatsvindt. Deze actie bestaat uit:

  • Het automatisch vullen van beschikbare antwoorden op een vraag met alle bekende locaties.
  • Het automatisch verwerken van de opgegeven locatie.

Deze procesversneller zorgt voor minder administratieve handelingen en minder foutgevoeligheid. Dit levert daardoor per handeling 10 minuten tijdswinst op.

Functie in AFAS HR

Gegevens van medewerkers worden in AFAS HR gezet met het contract en de functie. Het deskundigheidsprofiel, contractomvang, soort contract, CAO en bijbehorende autorisatierol moeten handmatig toegevoegd worden aan Nedap Ons®.

Door de U-Turn in dit proces in te zetten hoeft dit niet meer handmatig uitgevoerd te worden. De gegevens worden automatisch overgenomen in Nedap Ons®. Daarbij wordt ook automatisch het autorisatieniveau binnen Ons® bepaald a.d.h.v. de betreffende functie, welke aangeeft wat een medewerker kan in het pakket Ons®. Dit zorgt voor minder administratieve handelingen en levert daardoor per medewerker 15 minuten tijdswinst op.

Zit je met een ander vraagstuk dan bovengenoemde voorbeelden?

Wij denken graag met je mee en komen tot een geschikte oplossing.. Neem contact met ons op

KWEEKERS Care Brochure:
Laat de ideale zorgwereld groeien!

De zorg weer laten zorgen, dat is het doel! Secundaire administratieve processen binnen zorgorganisaties automatiseren, zodat zorgprofessionals weer tijd hebben voor wat écht belangrijk is: aandacht voor de cliënt en de mens. Dit doen we met koppelingen en procesversnellers op basis van Nedap Ons® en de software van AFAS. Wil je meer weten over hoe we dit doen? Download dan onze brochure!

Wij versnellen zorgprocessen bij de volgende organisaties:

Wij versnellen zorgprocessen bij de volgende organisaties:

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vraagstukken!

Laat je inspireren

Of je nu op zoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.