Consultancy2024-07-02T12:32:36+02:00

Consultancy voor de zorg

Jouw partner voor slimme integraties in AFAS en Nedap Ons® binnen zorg & welzijn

Jouw partner voor slimme integraties in AFAS en Nedap Ons® binnen zorg & welzijn

Consultancy van KWEEKERS Care

Optimaliseer je zorgprocessen

Bij KWEEKERS Care begrijpen we dat jouw zorgorganisatie behoefte heeft aan efficiënte en soepele processen. Als partner van AFAS en Nedap (één van de oprichters van KWEEKERS Care, Adcase, is businesspartner) bieden wij oplossingen die ervoor zorgen dat jij je volledig kunt richten op het leveren van kwalitatieve zorg en persoonlijke aandacht voor je cliënten.

Zoek je naar een partner die je ondersteunt bij de implementatie, optimalisatie en het support & beheer van AFAS en Ons® (van Nedap)? Op de kennis en expertise van KWEEKERS Care kan je vertrouwen. Vanuit ons specialisme in de zorgsector ontwikkelen we bovendien slimme koppelingen en procesversnellers binnen AFAS, Ons®, EXACT en NMBRS. Hiermee verminder je jouw administratieve lasten en de regeldruk voor zorgprofessionals. Jouw zorgmedewerkers krijgen weer écht tijd voor dat kopje koffie met cliënten. Dit is ons grote doel: ‘Voor 2030 brengen we samen 1 miljard kopjes koffie terug naar de zorg’.

Minder administratie, meer tijd voor zorg

De zorg weer laten zorgen

De zorg ontlasten, dat is het doel! Secundaire administratieve processen binnen zorgorganisaties automatiseren, zodat zij weer tijd hebben voor wat écht belangrijk is. Dit doen we met behulp van:

AFAS Profit

De software om bedrijfsprocessen te integreren

Ons® van Nedap

De integrale software-suite voor de zorg

U-Turn

Maak koppelingen tussen jouw kernsystemen

Vertrouw op onze expertise

Waar ontzorgt KWEEKERS Care jouw organisatie bij?

Implementatie
AFAS en Ons®

De basis voor succes. Implementeer modules voor HRM, Financieel en Salarisadministratie. Of kies Ons® als ECD.

Optimalisatie
AFAS en Ons®

Haal nog meer uit je AFAS en Ons® oplossingen! We laten je alle mogelijkheden zien én ervaren.

Service & Beheer
AFAS en Ons®

We zijn er tijdens en na elke stap om je bij te staan, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan.

Deze organisaties maken gebruik van onze Consultancy

Deze organisaties maken gebruik van onze Consultancy

Waarom kiezen voor KWEEKERS Care?

Totaaloplossing

KWEEKERS Care biedt een totaaloplossing voor het terugbrengen van jouw administratieve lasten met koppelingen en procesversnellers tussen AFAS & Ons®. Hiermee worden primaire en secundaire processen beter op elkaar afgestemd.

Adviseur

Wij zijn jouw adviseur! We ondersteunen je door het combineren van onze technische expertise met kennis van de zorg- en welzijnsmarkt. We zijn jouw strategische sparringpartner, zodat de oplossingen zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Zorg voor zorg

KWEEKERS Care wil de ideale zorgwereld laten groeien! Dat doen we door samen jouw zorgorganisatie weer een stukje efficiënter te maken. Zodat we straks 1 miljard kopjes koffie hebben teruggebracht naar de zorg.

ISO Gecertificeerd

Kwaliteitsborging & Gegevensbeveiliging

Als onderdeel van de KWEEKERS Groep tilt KWEEKERS Care de eigen interne processen naar een hoger niveau met het behalen van ISO certificaten voor kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. Dit geldt voor onze diensten, maar ook voor onze producten als de U-Turn.

ISO 9001:2015

Certificaat voor kwaliteitsmanagement

ISO 27001:2017

Certificaat voor kwaliteitsmanagement

KWEEKERS Care Brochure:
Laat de ideale zorgwereld groeien!

De zorg weer laten zorgen, dat is het doel! Secundaire administratieve processen binnen zorgorganisaties automatiseren, zodat zorgprofessionals weer tijd hebben voor wat écht belangrijk is: aandacht voor de cliënt en de mens. Dit doen we met koppelingen en procesversnellers op basis van Nedap Ons® en de software van AFAS. Wil je meer weten over hoe we dit doen? Download dan onze brochure!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jouw zorginstelling kunnen betekenen!

Veelgestelde vragen over onze consultancy

Welke type organisaties kunnen bij KWEEKERS Care terecht?2024-07-03T08:27:24+02:00

KWEEKERS Care richt zich op organisaties binnen de sector Zorg & Welzijn, waaronder Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Gehandicaptenzorg (GZ) en Jeugdzorg (JZ). We ondersteunen zowel kleinschalige als grote zorginstellingen in de langdurige zorg.

Voor welke systemen biedt KWEEKERS Care ondersteuning?2024-07-03T08:31:34+02:00

KWEEKERS Care biedt uitgebreide diensten voor AFAS-software en Nedap Ons®, zoals implementatie, optimalisatie, support, beheer en maatwerkontwikkeling. We verbinden applicaties en systemen via de U-Turn en ondersteunen beslissingen met Power BI-dashboards. Alles onder één dak voor consistente support en service.

Hoe ziet de werkwijze van KWEEKERS Care er uit?2024-06-28T14:20:19+02:00

Bij KWEEKERS Care begint onze consultancy natuurlijk met jouw aanvraag. We nemen snel contact met je op en plannen een kennismakingsgesprek of demo in. Ben je net zo enthousiast als wij? Dan gaan we aan de slag om jouw organisatie te ontzorgen. Na het akkoord op de offerte starten we met de gekozen dienstverlening en plannen we de consultant(s) in, passend bij jouw organisatie. Onze consultants hebben ruime ervaring en diepgaande kennis van de zorgmarkt en software pakketten. Zo brengen ze de wensen in kaart en stellen ze een projectplan op, welke zorgvuldig gemonitord wordt. Natuurlijk zijn we tijdens en na de opdracht goed bereikbaar voor support en beheer, zodat je altijd op ons kunt rekenen.

Bij welke software modules kan je rekenen op de expertise van KWEEKERS Care?2024-07-03T08:35:38+02:00

KWEEKERS Care biedt ondersteuning bij de complete suite van Ons® en diverse modules van AFAS, waaronder HRM, Payroll, ERP, Ordermanagement, Financieel, Projecten, en CRM.

Laat je inspireren

Of je nu op zoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Ga naar de bovenkant