U-Turn

Maak koppelingen tussen jouw kernsystemen

Maak koppelingen met de U-Turn

Automatiseer terugkerende handelingen

Wat is de U-Turn?

De U-turn is een RPA (Robotic Process Automation) integratieplatform dat schakelt tussen jouw bedrijfssoftware omgeving en andere applicaties en software systemen zoals het Elektronisch Cliënten Dossier. Het is geen echte robot, maar simpel gezegd helpt dit platform je met het automatiseren van terugkerende handelingen door middel van software. Waar je wellicht nu nog data uit verschillende systemen of applicaties handmatig overtypt of handmatig via imports en exports overzet, kan de U-Turn dit geheel automatisch voor je oplossen. Scheelt enorm veel werk, reduceert de foutgevoeligheid tot een minimum én maakt processen een stuk eenvoudiger.

Via simpele koppelingen op het U-Turn platform, koppel je externe systemen zoals Ons® Nedap aan bijvoorbeeld AFAS Profit en andersom. De U-Turn verzamelt, bewerkt en koppelt deze gegevens. Zo komt alle data in één bronsysteem en blijft deze altijd up-to-date. Dat is wel zo fijn! Lees hieronder meer.

Ervaar het gebruikersgemak

Voordelen van de U-Turn

  • Koppelen zonder programmeren: Binnen korte tijd maak je geavanceerde koppelingen met de U-Turn. Programmeren hoeft niet dankzij de beschikbare templates. Iedere leek kan aan de slag!

  • Onbeperkt aantal bronnen: Binnen één U-Turn maak je gebruik van een onbeperkt aantal bronnen (get- en update connectoren).

  • Geen eenmalige investering: We vragen geen eenmalige investering van je voordat je van start kan. Daarnaast heb je lage operationele kosten als bijkomend voordeel. Je bespaart er dus zelfs mee!

  • ISO 9001 & 27001 gecertificeerd: Dankzij deze ISO certificeringen ben je ervan verzekerd dat wij op een verantwoorde manier met jouw data omgaan en kwaliteit gewaarborgd is.

  • 24/7 support: Het antwoord op jouw vragen vind je gemakkelijk en snel op onze support pagina en in de knowledge base. Kom je er zelf toch niet uit? Dan staan ons Service Team klaar om je te ondersteunen.

  • Standaard sjablonen: Om het je gemakkelijk te maken zijn er binnen de U-Turn standaard sjablonen beschikbaar voor veel gebruikte koppelingen en conversie.

  • Betalen na(ar) gebruik: De U-Turn werkt op basis van het pay-as-you-go principe. Je betaalt dus niets wanneer je een maand geen gebruik maakt van de koppeling. Wel zo eerlijk!

  • Geavanceerde functionaliteiten: We maken je het gemakkelijk, maar leggen je ook geen beperkingen op wanneer je geavanceerde koppelingen wil maken. Bijvoorbeeld als je next level gaat met Iron Python programmeren.

Processen automatiseren

Door het automatiseren van diverse en terugkerende processen, ga je efficiënter met je tijd om én voorkom je fouten door handmatige handelingen. Minder regeldruk voor jou als zorgprofessional en meer tijd die vrijkomt om te doen wat belangrijk is. De juiste zorg en aandacht naar de cliënt.

erp

Payroll

Boek uren via dossier, bereken toeslagen over bijzondere uren of voer loonmutaties uit op basis van een simpel vinkje

HRM

Anonimiseer sollicitanten en uitdiensttreders, importeer vacatures of formatteer je data

CRM

Automatiseer het aanmaken van in- én verkooprelaties of synchroniseer je contacten tussen Profit-omgevingen

Financieel

Automatisch importeren, verantwoordelijke wijzigen of berekeningen maken op financiële mutaties

Ordermanagement

Stuur automatisch orders vanuit OutSite, of maak artikelgroepen aan voor grootboekrekeningen

Cursus & Abonnement

Automatisch bijwerken van dossieritems op aan- afwezigheid, abonnementsvorm en type verkooprelatie

Aan de slag met de U-Turn

Handmatige data overzetten een last? Start dan vandaag nog met de U-Turn en houd tijd over voor belangrijkere zaken binnen jouw organisatie. Het starten met de U-Turn is gratis en geheel vrijblijvend. Ga je vervolgens echt aan de slag, dan betaal je volgens het pay-as-you-go principe. Via onderstaande knop kom je in de U-Turn omgeving. Vul hier jouw gegevens in en start met jouw eerste gratis U-Turn!

Laat je inspireren

Of je nu op zoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.