Lancering KWEEKERS Care

“De zorg ontlasten, dat is het doel.”

KWEEKERS en Adcase bundelen krachten en ontlasten zorgsector met koppelingen en procesversnellers

KWEEKERS en Adcase bundelen hun krachten en starten KWEEKERS Care op. Hiermee helpen zij zorgorganisaties bij het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Door middel van koppelingen en procesversnellers op basis van het elektronisch cliëntdossier (ECD) Ons® van Nedap Healthcare en de software van AFAS worden administratieve lasten en regeldruk voor gebruikers verminderd en de zorgsector ontlast. Zo blijft er meer tijd over voor hetgeen wat écht belangrijk is: aandacht voor de cliënt en de mens.

Koppelingen en procesversnellers

“De zorg ontlasten, dat is het doel”, vertelt Corné Pauwels, algemeen directeur bij Adcase. “Doordat wij al jaren zorg- en welzijnsorganisaties in de care sector ondersteunen met hun bedrijfsvoering, weten wij tegen welke uitdagingen zij dagelijks aanlopen. Het invullen van formulieren, rapporten en andere administratieve taken kost ontzettend veel tijd, waar wij vanuit KWEEKERS Care een totaaloplossing voor bieden door het maken van koppelingen en procesversnellers”.

Met zorg voor de zorg

Voor KWEEKERS Care staat de behoefte van de mens (en cliënt) centraal. “De koppelingen en procesversnellers op basis van Ons® en AFAS zorgen ervoor dat processen geautomatiseerd en geborgd worden binnen jouw belangrijkste kernsystemen”, vertelt Robert Koelman, commercieel directeur bij KWEEKERS. “Zo houden zorgprofessionals meer tijd over voor het primaire proces. Met deze vrijgekomen tijd kan er meer aandacht besteed worden aan de cliënt, bijvoorbeeld door samen een kopje koffie te drinken. Op deze manier brengen wij voor 2030 samen 1 miljard kopjes koffie terug naar de zorg”.

Over KWEEKERS Care

KWEEKERS Care B.V. is opgezet vanuit een samenwerking tussen KWEEKERS GROEP B.V. en Adcase Groep. De doelstelling van KWEEKERS Care is om gebruikers van Ons® van Ne dap Healthcare en AFAS Profit van AFAS Software binnen de zorgmarkt te ontlasten met koppelingen en procesversnellers.